Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μπλε πανσέληνος 21 Αυγούστου 2013

 Πως επηρεάζει η πανσέληνος τα ζώδια Πως επηρεάζει η πανσέληνος τα ζώδια
Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό το σεληνιακό γεγονός είναι μοναδικό, με την έννοια πως είναι η πρώτη «Μπλε Σελήνη» εδώ και καιρό!

Συμβολικά και αστρολογικά, η Πανσέληνος αφορά ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις. Τα πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζατε τίποτα, αρχίζουν να εξαφανίζονται. Τρεις μέρες πριν, την ημέρα που έχουμε Πανσέληνο, και τρεις μέρες μετά, η συνείδησή μας όσον αφορά τον εαυτό μας και τους άλλους αυξάνεται. Η υπερευαισθησία και το ένστικτο μας οδηγουν.

Η Πανσέληνος σηματοδοτεί την ισορροπία που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη: σε αυτή τη περίπτωση, Λέων-Υδροχόος και το ζήτημα της ταυτότητας. Η πολικότητα του Λιονταριού και του Νεροκουβαλητή είναι ανάμεσα στο άτομο (Λέων) και στο συλλογικό (Υδροχόος). Σε αυτή τη Πανσέληνο πρέπει να αναλύσουμε τον εαυτό μας: σε ποιους τομείς της ζωής μας ήμαστε εγωκεντρικοί (Λέων) και σε ποιους αλτρουιστικοί (Υδροχόος); Όσον αφορά την πολικότητα του ζωδιακού, υπάρχει το ζήτημα της εξέλιξης. Ο Υδροχόος αναπαριστά την εξελιγμένη μορφή του Λέοντα. Τώρα, αυτό δεν σημαίνει πως οι Λέοντες είναι ανώριμοι σε σχέση με τους Υδροχόους, ή ότι οι Υδροχόοι είναι ανώτεροι από τους Λέοντες. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι απλά παραστατικοί στη φύση . Οι Αστρολόγοι σχετίζουν τον Λέοντα με την ελευθερία της έκφρασης και τη δημιουργική έκφραση . Με τον Υδροχόο συνδέεται ο αλτρουισμός, ο κολεκτιβισμός και η ενοποίηση. Έτσι, η δουλειά του Λέοντα είναι να διατηρεί την ελευθερία της δημιουργικότητας στην κοινωνία, ενώ ο Υδροχόος πρέπει να τη βρίσκει.

Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το σεληνιακό γεγονός είναι όσοι έχουν τον Ήλιο, τη Σελήνη ή τον Ωροσκόπο σε σταθερό ζώδιο (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).
Η ατμόσφαιρα θα είναι γεμάτη με αλλαγές, και όσοι αντιστέκονται ενεργά σε αυτές, θα χρειαστεί να έρθουν σε συμβιβασμό με την αναγκαιότητα να κάνουν σοβαρές προσαρμογές στη συμπεριφορά τους. Μας ζητά να διευρύνουμε την αντίληψή μας για την οικογένεια και να δεχτούμε την έννοια πως είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι. Υποστηρίζει όλων των ειδών τις ανθρωπιστικές πράξεις και προωθεί την ανάγκη για την διατήρηση και την προστασία του περιβάλλοντος. Το διαδίκτυο δρα σαν νευρικό σύστημα που ενώνει τους ανθρώπους μεταξύ τους σχεδόν αμέσως, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, μοιάζει με υπενθύμιση για όλα αυτά τα πράγματα. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω από τις προσωπικές μας ανάγκες και φιλοδοξίες, για να θυμηθούμε πως η ατομική ολοκλήρωση χρειάζεται ένα ασφαλές, υγιές και συνετό περιβάλλον.

Η Μπλε Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου και η επιρροή της στα ζώδια

Κριός
Οι φίλοι και οι συνεργάτες θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή σε αυτή τη Πανσέληνο. Η θέλησή σας να συμβιβαστείτε είναι σημάδι εξυπνάδας, και όχι αδυναμίες. Τα δημιουργικά πρότζεκτ και τα προσωπικά σχέδια είναι πιθανότερο να οδηγηθούν στην επιτυχάι αν έχετε την υποστήριξη των συνεργατών και των φίλων σας. Μάθετε να δίνετε σε αυτούς που έχουν ανάγκη και δεχτείτε την βοήθεια των άλλων για να γίνετε πολύτιμο μέλος της ομάδας.

Ταύρος
Τα θέματα της καριέρας εντείνονται με την αντισυμβατική Πανσέληνο στο ζώδιο του υδροχόου. Αυτό το σεληνιακό γεγονός μπορεί να σας δώσει υπέροχες ιδέες που θα οδηγήσουν την εργασία σας σε μία τελείως διαφορετική κατεύθυνση . Αν όμως, αντιστέκεστε στις αλλαγές, η υιοθέτηση ενός καινούριου και διαφορετικού συστήματος, θα είναι ευκολότερος δρόμος για να ανταμειφθείτε.

Δίδυμοι
Η περιέργεια και η ανησυχία είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν με αυτή την ιδιαίτερα έξυπνη Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Κάντε ένα βήμα πίσω και ρίξτε μία πιο αντικειμενική ματιά στην καθημερινότητά σας για να προσαρμόσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Η επιπρόσθετη εκπαίδευση μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σας και να προσθέσει μεγαλύτερο νόημα και σκοπό στη ζωή σας.

Καρκίνος
Η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου φέτος, θα συνεχίζει να ρίχνει φως στις σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ίσως αντιμετωπίσετε την πρόκληση να συνεργαστείτε με κάποιον, που οι ιδέες του και οι αξίες τους διαφέρουν σημαντικά από τις δικές σας. Το να ανοίξετε τον εαυτό σας σε νέες προοπτικές είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εξασφαλίσετε μία συμμαχία ή να δημιουργήσετε μία καινούρια.

Λέων
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του υδροχόου σας προκαλεί να συμβιβαστείτε με αντισυμβατικά πρόσωπα . Θα προσελκύσει ανεξάρτητους ανθρώπους με ασυνήθιστες ιδέες. Μπορούν αν σας βοηθήσουν να βρείτε νέους τρόπους που θα σας κάνουν περισσότερο ελκυστικούς. Η συνεργασία και ο συμβιβασμός είναι τα κλειδιά για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον και την αρμονία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Παρθένος
Η υιοθέτηση ενός διαφορετικού συστήματος και μεθόδων είναι η πρόκληση αυτής της Πανσελήνου. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει διαπληκτισμούς στην εργασία, αλλά έχει σκοπό να ταρακουνήσει την καθημερινότητά σας και να σας δώσει το κουράγιο να πειραματιστείτε με νέους τρόπους στην εργασία. Η παραγωγικότητα ίσως αρχικά να πέσει, αλλά αν έχετε τη θέληση να ανοίξετε το μυαλό σας, τότε η ανάπτυξη καινούριων ικανοτήτων θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει το πλεονέκτημα.

Ζυγός
Ο ρομαντισμός, τα παιχνίδια και η δημιουργικότητα παίρνουν άλλη μία ώθηση με τη δεύτερη Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια θα προκαλέσει αυθεντικές σκέψεις και θα σας δώσει την ψυχραιμία που χρειάζεστε για να μείνετε στο επίκεντρο της προσοχής, χωρίς να χάσετε το αίσθημα της ελευθερίας σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πολύ καλή εντύπωση στους ανθρώπους με το να είστε φιλικοί αλλά κάθετοι για τα προσωπικά σας όρια.

Σκορπιός
Θα δείτε από τελείως διαφορετική σκοπιά την απόσταση των παρελθοντικών γεγονότων με την Πανσέληνο στο ζώδιο του υδροχόου. Η ελευθερία από τις οικογενειακές πατέντες και τις συνηθισμένες ανταποκρίσεις είναι η ανταμοιβή που θα πάρετε αν πάρετε τον εαυτό σας λιγότερο σοβαρά. Η δύναμη να γιατρέψετε παλιά τραύματα και να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον είναι δική σας, όταν σταματήσετε να κοιτάτε πίσω και ζήσετε πιο ζωντανά και ελεύθερα το παρόν .

Τοξότης
Το μυαλό σας γεμίζει με υπέροχες ιδέες με την Πανσέληνο στο πνευματικό ζώδιο του Υδροχόου. Κοιτάξτε το περιβάλλον σας με διαφορετικές προοπτικές και θα ανακαλύψετε πατέντες που δεν ήταν ορατές πριν. Η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη, ειδικά όταν δεν προσπαθείτε να βρείτε το δίκιο σας και ενδιαφέρεστε απλά να κάνετε μία ανοιχτή συζήτηση με τους άλλους.

Αιγόκερως
Οι καλύτεροι τρόποι να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας είναι να προσθέσετε λίγο πειραματισμό στη ζωή σας. Το να προσπαθείτε να κερδίσετε χρήματα και σεβασμό κολλώντας με καθήκον στους παλιούς και δοκιμασμένους τόπους, μάλλον δεν θα σας βγει σε καλό, για αυτό εξερευνήστε νέα ενδιαφέροντα. Το εισόδημά σας μπορεί να αυξηθεί αν είστε πνευματικά ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνετε.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος πέφτει στο ζώδιό σας, και σας αναγκάζει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας ή την εμφάνισή σας. Το να πάρετε τον εαυτό σας λιγότερο σοβαρά, είναι το κλειδί για να βρείτε νέες ιδέες που θα κάνουν τους άλλους να σας δουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια, αυξάνει επίσης την ανάγκη σας για ελευθερία, με αποτέλεσμα να είστε λιγότερο συμβιβαστικοί στις επιθυμίες των συντρόφων σας.

Ιχθύες
Αν δεν νιώθετε πως βρίσκεστε σε επαφή με τον κόσμο γύρω σας, αυτή η Πανσέληνος θα εντείνει τα συγκεκριμένα συναισθήματα. Λίγος χρόνος για τον εαυτό σας ίσως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε έτσι ώστε να βρείτε ηρεμία για τη ψυχή και έμπνευση για την φαντασία . Απομακρυνθείτε από περιττές υποχρεώσεις για να δώσετε στον εαυτό σας το χώρο που χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου