Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Μοντέλα και θνητές.



Εδώ και μία εικοσαετία υπάρχει μία μεγάλη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις απλές γυναίκες και στα μοντέλα. Και όσο η τεχνολογία βελτιώνεται τόσο βρίσκουν την ευκαιρία οι εταιρείες ρούχων να μας προβάλλουν ακραία πρότυπα τα οποία - οι άντρες θεωρούν λογικά- όχι μόνο δεν συμβαδίζουν με την μέση γυναίκα αλλά  δεν αντιστοιχούν και στις ιδιαιτερότητες του κάθε λαού.
Οι «μοντελάκηδες» είναι ένα βήμα μπροστά από τους «γυναικάκηδες» οι οποίοι θα κοιμηθούν σχεδόν με οτιδήποτε φοράει φούστα. Οι μοντελάκηδες δεν είναι παθιασμένοι με τις γυναίκες αλλά με τα μοντέλα οι οποίες στις περισσότερες πόλεις  ευτυχώς περιορίζονται μόνο σε αφίσες και περιοδικά .
            Τα πλεονεκτήματα που έχουν τα μοντέλα και γενικά οι ωραίες γυναίκες είναι πολλά ας μην κρυβόμαστε. «Καλύτερα να γεννηθείς χαζή και ωραία σε αυτόν τον κόσμο» . Αν τα μοντέλα μπορούσαν να κάνουν τα λογικά άτομα να παραμιλάνε , πόση δύναμη έχει τελικά η ομορφιά; Τεράστια.
 Από την άλλη, πολλές κοινές θνητές θα ήθελαν να μάθουν την επίσημη ημερομηνία όπου οι άντρες αποφάσισαν να κυνηγάν μόνο ψηλές με πλούσιο στήθος. Κοπέλες που θα τις δεις στα ακριβότερα εστιατόρια με το βλέμμα της πείνας. Κι όμως, σε κάποιους πολιτισμούς οι χοντρές με το μουστάκι είναι πρότυπο ομορφιάς.
Υπάρχουν δύο τύποι «μοντελάκηδων». Οι γλοιώδεις που απλά θέλουν να παν με ένα μοντέλο κι αυτοί που μόλις την δουν την ερωτεύονται κεραυνοβόλα.  Ένας έδωσε την παρακάτω απάντηση «Αν μπορείς να πας με την γκόμενα με τη φούστα γιατί να μην πας με την γκόμενα στη διαφήμιση με τη φούστα;» Ενώ, ένας άλλος υποστήριξε πως το να πας με μοντέλο είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι να πας με μία θνητή διότι αυτές είναι συνηθισμένες σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Το συμπέρασμα; Κάποιοι το θεωρούν ως ανταγωνιστικό σπορ, άλλοι θέλουν την επιβεβαίωση που τους προσφέρει κι άλλοι απλά τρελαίνονται για τις πολύ ωραίες γυναίκες. Υπάρχουν εκατομμύρια ωραίες γυναίκες έξω στην πόλη, στο τέλος όμως όλοι διαλέγουν αυτήν που τους κάνει να γελάει.  So be yourself!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου