Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Το κλασσικό πρότυπο του δισεκατομμυριούχου !

       Στις μέρες μας το να είσαι δισεκατομμυριούχος δεν είναι απλή υπόθεση. Άγχος, υποχρεώσεις, δημοσιότητα και κανένα περιθώριο για λάθη.
 Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένα συγκεκριμένο lifestyle το οποίο ακολουθούν όλοι όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Το κλασσικό πρότυπο του δισεκατομμυριούχου κατέχει τέσσερα ακίνητα, κάθε αξίας κατά μέσο όρο 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Περίπου το 35% των δισεκατομμυριούχων έχουν τα δικά τους ιδιωτικά φιλανθρωπικά ιδρύματα, και ένας στους τριάντα δισεκατομμυριούχους κατέχει μια αθλητική ομάδα ή ένα άλογο κούρσας.



Επιπλέον, δεν είναι όλοι οι δισεκατομμυριούχοι μορφωμένοι. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την έκθεση, το 35% των παγκόσμιων δισεκατομμυριούχων δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου.
Για όσους είχαν πάει στο κολέγιο, το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σχολείων με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχος να κατέχουν προπτυχιακό δίπλωμα.





Τέλος, όσον αφορά τις πόλεις που ζουν. Το 35% των δισεκατομμυριούχων του κόσμου είναι συγκεντρωμένοι σε 20 πόλεις, μόνο δύο εκ των οποίων βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Παρ 'όλα αυτά, οι ΗΠΑ έχουν το μεγαλύτερο αριθμό δισεκατομμυριούχων, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 25% του συνολικού πληθυσμού παγκοσμίως


 
Η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου