Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

STEPHAN WINKELMANN, CEO AND PRESIDENT OF LAMBORGHINI



    Ο Stephan Winkelmann είναι ο πρόεδρος της δημοφιλούς εταιρείας αυτοκινήτων Lamborghini.



Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Stephan δήλωσε πως οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 30% την περίοδο 2012-2013 , και πιο αναλυτικά 2.080 περισσότερα αυτοκίνητα κυκλοφορούν στον κόσμο από τότε.



Αρχικά, ο πρώτος λόγος αυτού του αριθμού είναι το πρόσφατο μοντέλο aventador που λάνσαρε η lamborghini το 2011 του οποίου οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και το καταχώρησαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της εταιρείας

.
Στη συνέχεια, ο δεύτερος λόγος είναι η κοινή πολιτική πωλήσεων που ακολουθεί η αυτοκινητοβιομηχανία τόσο για την Αμερική όσο για την Ευρώπη και την Ασία.
Πριν προλάβετε να αναρωτηθείτε ποιος αγοράζει εν καιρώ κρίσης έναν τέτοιο υπερπολυτελέστατο τετράτροχο μέσον ο Stephan απαντά πως η επιτυχία δεν στηρίζεται στην Ευρωπαική αγορά αλλά κυρίως στην Ασιατική στην οποία πωλείται πάνω από το 70% των αυτοκινήτων της lamborghini. Χώρες όπως η Κίνα (η οποία έρχεται η δεύτερη σε πωλήσεις μετά τις Η.Π.Α) , η Ιαπωνία, Hong Kong, Σιγκαπούρη. "Η στρατηγική μας είναι να κρατήσουμε σταθερές τις πωλήσεις στην Ασία" δήλωσε. Επίσης ακόμα κι αν η Κίνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα , οι υπόλοιπες χώρες συλλογικά είναι ικανές να κρατήσουν αυτήν την πορεία.

Η κρίση δεν τους πτοεί γι' αυτό και συνεχίζουν να παράγουν μόνο πολυτέλεια. "Πρέπει να κοιτάς μακροπρόθεσμα. "Η κρίση άγγιξε τον χώρο των πολυτελών οχημάτων όπως και την lamborghini αλλά συνεχίσαμε να επενδύουμε γιατί ξέρουμε πως αν θες να αγοράσεις μία lamborghini , είναι γιατί θες να αποκτήσεις ένα ονειρικό αυτοκίνητο."

Επιπλέον , διατείνεται πως αν δεν συνεχίσεις να επενδύεις , όταν περάσει η κρίση εσύ δεν θα έχεις την ευκαιρία να ξανακερδίσεις. Έτσι λοιπόν κατάφεραν να ανατρέψουν την κάθοδο και να τραβήξουν την προσοχή μας για άλλη μία φορά..!



Εντάξει παραδεχτείτε το.. Είναι όντως ένα πολυτελές όνειρο.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου