Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

11 + 1 λόγοι για να δουν οι γυναίκες ποδόσφαιρο!!

Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι καθαρά αντρική υπόθεση?  Είμαστε ήδη σε ρυθμούς Mundial και η αλήθεια είναι πως είτε σας αρέσει είτε όχι θα ασχολούμαστε για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα (για να μην υπολογίσουμε και τις επερχόμενες αναλύσεις) με το ποδόσφαιρο, οπότε θέλοντας ή μη παντού θα το βρίσκετε μπροστά σας. Το καλύτερο λοιπόν που μπορείς να κάνεις αν είσαι γυναίκα είναι να το απολαύσεις και να βρεις έναν -τουλάχιστον- λόγο για να το παρακολουθήσεις. Η Vogue ,όμως, επιλέγοντας τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές σου δίνει 12 λόγους . Καλή ανάγνωση!!

Neymar Júnior


Βραζιλιάνος, ετών 22, υδροχόος, ύψος 1.75, παίκτης της FC Barcelona. Και ναι! είναι ελεύθερος.
 
Lionel Messi
Αργεντινός, ετών 26, καρκίνος, ύψος 1.69, παίκτης της F.C. Barcelona. Από το 2008 βρίσκεται σε σχέση με την Antonella Roccuzzo, με την οποία γνωρίζονται από παιδιά και μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά.

Olivier Giroud

n

Γάλλος, ετών 27, ζυγός, ύψος 1.92, παίκτης της Arcenal F.C. Χαρακτηρίστηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής για το 2014 και είναι παντρεμένος από το 2011. Πρόσφατα απάτησε τη γυναίκα του με το μοντέλο Σίλια Κέι, ζήτησε συγνώμη μέσω twitter και βρίσκεται στα χωρίσματα. Trouble in paradise!

Gerard Piqué



Ισπανός, ετών 27, υδροχόος, ύψος 1.92, παίκτης της FC Barcelona. Τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τη Shakira και πέρυσι απέκτησαν  το γιο τους, Μίλαν.

Luis Suarez

Ουρουγουανός, ετών 27, υδροχόος(και αυτός!), ύψος 1.81, παίκτης της Liverpool F.C. Είναι παντρεμένος με την παιδική του αγάπη, Sofia Balbi, την οποία γνωρίζει από την ηλικία των 15!

 Glen (McLeod Cooper) Johnson
n
Άγγλος, ετών 27, λέων, ύψος 1.82, παίκτης της Liverpool F.C. Παντρεμένος με τρία παιδιά .

Cristiano Ronaldo

n

Πορτογάλος, ετών 29, υδροχόος(μα τι γίνεται;), ύψος 1.85, παίκτης της Real Madrid F.C. O αγαπημένος μας Κριστιάνο είχε γενικά πολυτάραχη ζωή, με αρκετές διάσημες όπως η  Κιμ Καρντάσιαν και η Μαρία Σαράποβα. Τα τελευταία 4 χρόνια όμως βγαίνει με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ.

Kyle Beckerman



Αμερικάνος, ετών 32, ταύρος, ύψος 1.78, παίκτης της Real Salt Lake. Mόλις παντρεύτηκε την αγαπημένη του Kate Pappas τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

Claudio Marchisio

n

Αναντίρρητα Ιταλός, ετών 28, αιγόκερως, ύψος 1.79, παίκτης της Juventus. Παντρεμένος με τη Roberta Sinopoli από το 2008. - Καλό παιδί πάνω απ' όλα αφού δεν έχει στο μητρώο του γνωστά σκάνδαλα (μέχρι τώρα τουλάχιστον).

Yaya Touré

n

Από την Ακτή Ελεφαντοστού, ετών 31, ταύρος, ύψος 1.88, παίκτης της Manchester City. Παντρεμένος με τη Gineba, η οποία δε συνηθίζει να εκθειάζεται στη δημοσιότητα.

Lukas Podolski

n

Γερμανός, ετών 29, δίδυμος, ύψος 1.82, παίκτης της Arsenal F.C. Παντρεμένος με τη Monika Puchalski από το 2011.

Κeisuke Honda

n

Ιαπωνέζος, ετών 27, δίδυμος, ύψος 1.82, παίκτης της A.C. Milan. Παντρεμένος με τη Misako, δασκάλα νηπιαγωγείου, από το 2008.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου